Johanna Rapo

Olen mikkeliläinen (jää)palloileva ravitsemusterapeutti. Olen työskennellyt etenkin elämäntapamuutosten parissa ja digitaalisuuden hyödyntäminen hyvinvoinnin edistämisessä on tullut myös tutuksi. Parasta on, kun on voinut tarjota ihmisille oivalluksia, työkaluja ja tukea heidän omilla muutosmatkoillaan. Ja tietenkin heidän onnistumisensa!
Minua kiinnostaa erityisesti syömiskäyttäytyminen, sen haasteet ja psykologia. Olen suorittanut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemuksen perusopinnot – mielenkiinto urheiluravitsemusta kohtaan kumpuaa omasta urheilutaustastani. Lähellä sydäntäni on myös ikääntyneiden hyvinvointi, minkä parissa olen myös työskennellyt.
Liikunta ja urheilu vievät suurimman osan vapaa-ajastani, mutta otan aikaa myös rentoutumiselle ja ystäville. Musiikki, kirjoittaminen ja luonnossa liikkuminen ovat hyvinvointini tukipilareita.
Tarjoan tutkittuun tietoon perustuvia ravitsemusasiantuntijapalveluita (luennot, koulutukset, valmennukset) yrityksille, järjestöille ja muille yhteisöille kuin yksityishenkilöille. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Keskeisimmät viestini ovat syömisen ilo ja itsensä kuuntelu.
Otathan yhteyttä, jos tarvitset ravitsemusaiheista luentoa/koulutusta – suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus