Töitä tarjolla Puumalassa

Etsitään matkailun ja markkinoinnin ammattilaista Puumalaan

Tiedätkö missä sijaitsee Puumala? Haluatko että muutkin tietävät mikä ja missä on Puumala? Etsimme vettä pelkäämätöntä markkinoinnin ja matkailun ammattilaista ja kaupparatsua. Jos haluat liittyä joukkoomme kertomaan maailmalle, mikä on Saimaa, missä on sen sydän ja miksi tulla Puumalaan, haethan meille töihin.

1.9.2021 alkaen Saimaa Coop Osuuskunta tuottaa Puumalan kunnalle Visit Puumala matkailupalveluita ostopalvelusopimuksen mukaisesti. Kunnan matkailupalveluiden (matkailuneuvonta, viestintä, digitaalisen markkinoinnin kehittäminen jne.) lisäksi työn keskiössä on yrityslähtöiset tarpeet: matkailupalveluiden ja – tuotteiden yhteiskehittäminen, markkinointi- ja myynti.

Tavoitteenamme on tehdä yhdessä Puumalasta entistäkin elävämpi, ympärivuotinen luontomatkailukohde. Viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnissä haluamme olla ajan hermolla sähköisten järjestelmien hyödyntämisessä. Odotamme, että sinulla on näkemys ja osaaminen, kuinka se tehdään.

Työ on määräaikainen. Aluksi tarjoamme puolen vuoden pestiä ajalle 1.9.2021 – 28.2.2022. Mikäli kehittämishaaveidemme rahoitus toteutuu, sinun on mahdollista hakea jatkoa kehittämistehtävissä Puumalan kunnan hallinnoimassa yritysryhmähankkeessa.

Hakemukset 15.8.2021 mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen info@saimaacoop.fi tai postitse osoitteeseen: Saimaa Coop Osk, Ylössaarentie 84, 52200 PUUMALA

Haastattelut toteutamme viikolla 33.

Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi. Työ on yrittäjähenkistä eli omaan palkkatasoon on mahdollisuus vaikuttaa työn edetessä.

Lisätiedot: Sanna Korhonen p. 050 5487653 tai info@saimaacoop.fi

Saimaa Coop Osk. Saimaa Coop Osuuskunta on yhteisetuosuuskunta, jonka tehtävänä on edistää Saimaan seudun kestävää kehitystä tekemällä yhteistyöllä tekemättömästä työstä Onnellista työtä. Olemme erikoistuneet yhteiskehittämisen avulla tuottamaan palveluita, jotka tukevat niin yritysten kuin yksilöidenkin mahdollisuuksia kestävään, kannattavaan, vastuulliseen toimintaan ja mielekkääseen työhön.

LUE MYÖS

Töihin Saimaalle!

Lue lisää

VISIT PUUMALA

Lue lisää

Töitä tarjolla Puumalassa

Lue lisää

Suomalaiset osuuskunnat TED talk

Lue lisää