Uudet Nettisivut auki

Nyt ne on vihdoin ja viimein avattu –  uudet nettisivumme. Kyllä niitä onkin jumpattu. On se kumma, miten yksinkertaiselta ulospäin näyttävän takana, voi olla joskus hämmästyttävän paljon polkuja, umpikujia, epätoivoa ja valon pilkahduksia. Tuska sivujen synnyttämiseen on ollut suuri: Miten saada edes jotenkin ymmärrettävästi yksinkertaistettua hajallaan välitilassa liikkuvat toiveet, tarpeet ja ajatukset. Miten tiivistää hetki liikkuvasta kuvasta, jossa juuri nyt kirjoitettu on jo nyt vanhaa. Tiivistää jotain perustaksi ja luovuttaa se sitten kaikkien käsiin yhdessä eteenpäin rakennettavaksi.

Näillä nettisivuilla kerromme perusasioita Saimaa Coop osuuskunnasta. Löydät tiedot osuuskunnan tausta-ajatuksista, toimintamallista, liittymisestä, osuuskunnan jäsenpalveluista ja niistä palveluista, joita tuotamme ympärillemme sekä osuuskuntalaisista.

Osuuskunta on yritys. Yritys, jossa toimitaan yhdessä vastuullisesti, kannattavasti ja myöntätuntoisesti itseämme, toisiamme ja elämää kohtaa arjen työtehtävissä.

Minulle osuuskunta on unelma yritteliäisyydestä, jossa pelkkä talous tai voitto ei ratkaise. Ehkäpä utopistinenkin toive sellaisen maailman ja yrittämisen puolesta, jossa ensin tulevat luonto, ihmisyys, intohimo, luovuus, kekseliäisyys, myöntätuntoisuus ja viisaus. Ja niiden saattelemana kohtuullisuus ja kannattavuus.

Kaunis kiitos nettisivujen ilmeen suunnittelusta ja kuvista Kia Hakala. Kiitos mainostoimisto Groteskille kärsivällisyydestä sivujen toteutuksessa. Ja kiitos kaikille osuuskunnan jäsenille, jotka ovat ehtineet sivuja kommentoida ja jalostaa kanssani. Tästä me jatkamme haalarit jalassa.  – Sanna –

LUE MYÖS

Töihin Saimaalle!

Lue lisää

VISIT PUUMALA

Lue lisää

Töitä tarjolla Puumalassa

Lue lisää

Suomalaiset osuuskunnat TED talk

Lue lisää