Miksi mukaan osuuskuntaan?

Tekijäksi

Tule tekemään työtä tarjoamalla ammattitaitosi mukaisia palvelujasi osuuskunnan kautta tai työllistymällä johonkin olemassa olevista palveluistamme.

Tarjoamme tekijöille erilaisia tukipalveluita sekä Työyhteisön onnelliseen työhön (ks. Palvelut jäsenille).

 

 

 

 

Yritykset

Kaipaatko yrittäjänä enemmän aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseen kaiken sälän sijaan? Entä jos olisi enemmän aikaa vaikka  luovaan laiskotteluun?

Osuuskunnan kautta yritykset voivat yhdessä järjestää omaa liiketoimintaa tukevia palveluita tai jakaa itselle liikaa tuppautuvia töitä muiden tehtäväksi. Osuuskunta alustan kautta useat yritykset voivat esim. palkata yhdessä osaajia, joiden avusta useampi yritys hyötyy. Osuuskuntana yhdistämme yritysten kysynnän ja etsimme sopivan tekijän.

Tällaisesta yritysten yhdessä osuuskunta-alustalla toteuttamasta palvelusta on esimerkkinä Saimaa Bikes palvelumme. Yritykset toteuttivat yhdessä alueella tarvittavan, mutta puutuvan palvelun, joka olisi ollut kannattamatonta toteuttaa yksin. Koska osuuskunnan ei tarvitse tuottaa voittoa, yhdessä tuotettuna palvelut voivat kannattavia ja normaalia edullisempiakin.

Mikä on sinun haasteesi tai puuttuva palvelu, jonka voisit ratkaista yhdessä muiden kanssa?

Yhteisöt

Edustatko jotakin yhteisöä, joka kaipaa monialaista kumppania ja on halukas etsimään ratkaisuja visaisiin haasteisiin tai uuden palvelun luomiseen. Puuttuuko teiltä se JOKU?

Osuuskuntaan voin hakeutua mukaan myös yhteisöt, kuten kunnat, vaikkapa työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä. Saimaa Coopissa ollaan aina tavalla tai toisella työn äärellä. Tuemme myös pitkäaikaistyöttömiä pääsemään työelämän syrjään kiinni oikeiden yritysten kautta. Tutustu tavoitteellisen työhönohjauksen palveluumme.